TOPlist
Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

"Smažený" syreček z trouby

Zpět
  • Autor: STOB
  • Doba přípravy (min.): 20
  • STOB recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

chilli, provensálské koření

Energetická hodnota celkem: 845 kJ

Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 1, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 423 kJ

Bílkoviny (g): 14.5, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 4.5, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 2.5

Postup přípravy

Strouhanku promícháme se sušeným chilli a provensálským kořením. Syreček obalíme v rozšlehaném vajíčku a ochucené strouhance. Vložíme do formičky (aby se nám syreček neroztekl), kterou jsme vytřeli olejem, lehce pokapeme olejem i shora a zapečeme v troubě pod grilem na 200 °C. Můžeme podávat například s kysaným zelí a chlebem.

Fotografie

Hodnocení (31 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

15. 08. 2020 16:47
No tak to vypadá mňamozně.
14. 08. 2020 20:12
Syrečky mám také ráda, také někdy udělám.
14. 08. 2020 19:26
Syrečky já můžu :-)
14. 08. 2020 17:56
Syrečky - to já smím. Vyzkouším to v remosce
14. 08. 2020 16:31
Syrečky - záchrana bílkovinného semaforku. I když tím, že výrobci nesmějí mít dřevěná prkénka a i jinak se výrobní technologie musela na pokyn EU změnit - už nejsou syrečky co bývaly.
06. 01. 2020 14:24
docela mám chut a syrečky mám doma,vyzkouším
08. 07. 2019 23:04
To vypadá dobře
01. 10. 2017 21:26
to musím zkusit,syrečky mám ráda
26. 09. 2017 10:46
určitě vyzkouším
26. 09. 2017 09:30
Mňam, mňam a ještě jednou mňam :-) Kdysi už jsem zkoušela, díky za připomenutí tohoto výborného a jednoduchého receptu :-)
26. 09. 2017 08:57
Syrečky já můžu, tohle vyzkouším.
25. 09. 2017 22:10
Syrečky mám ráda. To vyzkouším.
25. 09. 2017 21:21
Smažený tvarůžek
je cítit až "Na růžek"
až si ho dám
na pivu si pochutnám.
25. 09. 2017 21:17
Vypadá to zajímavě.
25. 09. 2017 21:04
Tvarůžky můžu, určitě vyzkouším
25. 09. 2017 20:34
Zajímavý nápad.
25. 09. 2017 20:03
Pbyrtusova: Strouhanku můžete použít celozrnnou, vločky by se asi taky daly využít, ale vzhledem k tomu, že je tam strouhanky jen minimální množství, tak v tom není až takový rozdíl, jaká se použije.
25. 09. 2017 20:02
Tvarůžky mám moc ráda, při pečení asi rodina vůni z trouby moc neocení, ale výsledek bude stát za to.
25. 09. 2017 18:49
Strouhanku asi celozrnnou nebo nahradit vločkami?
25. 09. 2017 13:00
Tvarůžky mám ráda jak já, tak i manžel. K svátku jsem teď od něj dostala knížku Kouzelný tvarůžek aneb kuchařka neobvyklé vůně - recepty až se sbíhají sliny.
25. 09. 2017 12:51
Tak zase nic pro mě
25. 09. 2017 11:13
Olomoucké tvarůžky nejím ale udelam manželovi ten to oceni
25. 09. 2017 11:07
Určitě vyzkouším. Tvarůžky mám doma pořád, ale v troubě jsem je ještě nepekl
25. 09. 2017 09:24
Vypadá to moc dobře, určitě někdy vyzkouším ;-)
25. 09. 2017 08:25
Zajímavý recept, kupodivu i přes smažení nepříliš kalorický, ale tvarůžky zřejmě můj favorit nebudou.
25. 09. 2017 08:22
To je moc dobrý nápad, dávat to do formiček.
25. 09. 2017 08:14
dobrý recept
25. 09. 2017 05:44
Olomocke tvarůžky mam ráda

Naši partneři